Sa dugogodišnjim iskustvom u radu, igraonica - rođendaonica Tehnokids osnovana je 2007. god. sa ciljem da mališanima pruži najkreativniju zabavu. Na 600 m2, u tri zasebna tematski urađena nivoa, smeštene su prostorije za proslave rođendana i svih ostalih vrsta proslava. Sadržaji igraonice - rođendaonice su primereni interesovanjima dece od 1-14 god. Prvi nivo, "Izgubljeni grad" i drugi nivo "Karibi " opremljeni su sadržajima za mališane do 7 godina. Tu su 3D lavirinti sa preprekama, mostićima i toboganima, bazeni sa lopticama, plastične spravice za animaciju male dece, trampoline... i još mnogo toga. Naš treći nivo "Disko vrisko" je za starije mališane, diskoteka sa profesionalnim ozvučenjem, Nintendo WII konzolama, Sony, sto za stoni fudbal, najsavremeniji disko-svetlosni efekti...

Igraonica u svom sastavu poseduje i parking. Vašu rođendansku trpezu možete upotpuniti uvek sveže pripremljenim specijalitetima iz naše kuhinje. Oživite omiljene junake Vaših mališana u najrazličitijim oblicima  naših dečijih rođendanskih torti.

 

Tehnokids kafe-klub

U našim klimatizovanim kafeima možete se opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno korišćenje Wi-Fi bežičnog interneta dok su Vaši mališani u sigurnim rukama naših animatora. U letnjim mesecima iskoristite prednost našeg prostranog dvorišta i bašte i uživajte na otvorenom.

 

Dnevna igraonica

Dnevna igraonica radi svakim danom od 13 - 21 h i vikendom od 11 - 21 h. Brigu o deci vodi tim profesionalnih ljubaznih vaspitača koji ce se potruditi da im nijedan trenutak ne bude dosadan. U našem prostoru svako dete će naći svoj kutak i zabavu.

 

Cene:
Dnevna igraonica (1 sat): 150 din
celodnevna karta: 300 din

Ukoliko ste u gužvi, tu smo mi da Vaše mališane pričuvamo - čuvanje dece 250 din/h uz najavu 1 dan ranije. Minimalna satnica za čuvanje je 3 sata, 1 sokić gratis.

Pored ostalih gostiju koje ćete pozvati na rođendan, obradujte Vaše mališane specijalnim gostom - maskote Miki Maus, Šilja ili Lav ce ih sigurno oduševiti - cena 10 evra. Uz našu tortu maskota gratis.

Da žurkica bude za pamćenje, tu su naši animatori: Gusari, Gusar i Pipi, Princ i Princeza, Petar Pan i Zvončica, Ninjago, Winx vila i Gusar, Snežana, Elza i Ana -  profesionalna animacija u trajanju od 2 h - cena 35 eura. Jedan animator 2 h animacije - 20 eura.

Face-painting: 15 Eura.

 

 

NOVO! Pinjata zabava - mini igračkice i slatkiši spakovani u najrazličitije oblike omiljenih junaka (Nodi, Dora, Garfild, Sunđer Bob, Hello Kitty, Nindzago...): 25 evra.

 

 

Title here

Tehno kids